האם כדאי לאכול אגוזים?

הם חטיפים נהדרים – זולים, קלים לאחסון וקלים לאריזה כשאנחנו בדרכים. הם מעולים בעיקר כצריכת חלבון ושומן בריא עבורינו. אגוזים מכילים חומצות שומן בלתי רוויות וחומרים מזינים אחרים… ישנו חסרון באגוזים הוא שהם מרוכזים מאוד ולכן חשוב להגביל כמויות.

קורה לעיתים שישנה רגישות וקושי בעיכול אגוזים – אז יש טיפ מעולה:

אגוזים

👈למי שמתקשה בעיכול אגוזים למינהם מומלץ להשרות אותם ❣

היתרונות של השריית אגוזים –

1. רכיבי תזונה חיוניים כמו ברזל, חלבון, סידן ואבץ נספגים טוב יותר בגוף כאשר משרים את האגוזים.

המים מסירים את החומצה הפיטית הקיימת בחומצות הגורמת להפרעות עיכול.

לכן, השריית אגוזים עוזרת לעכל אותם כראוי ולהנות מהיתרונות של חומרים מזינים אלה.

2. כמו כן, הטאנין מוסר מהאגוזים כאשר הם מושרים במים, וכך גם הטעם והמרקם של האגוזים משתפרים

3. השריית אגוזים מגבירה את האנרגיה וזה טוב מאוד לאיזון ובריאות ההורמונלית שלך.

4. מחקרים הראו שאגוזים שנצרכו מוקדם במהלך היום עזרו לאנשים לרדת במשקל.

5. לאגוזים יש את היכולת המדהימה לשלוט ברמות הסוכר בדם. זה יכול לעזור מאוד לחולי סוכרת.

6. בריאות הלב יכולה להשתפר משמעותית כאשר תתחילו לצרוך אגוזים מושרים מדי יום.

7. אגוזי מלך ושקדים ממלאים תפקיד מרכזי בהסרת רדיקלים חופשיים. היתרונות התזונתיים שלהם מגנים על התאים מפני נזק

👈…לכן כדאי להשרות אגוזים אם את רוצה עור צעיר יותר. 😊

8. בפקאנים ובפיסטוקים יש כמות גבוהה של סיבים. סיבים אלו עוזרים למערכת העיכול הכללית שלנו ומגבירים את החיידקים הטובים בגופנו ובכך שומרים על בריאות המעיים שלנו.

אני מזמין אותך לשידור מיוחד חינםח ללמוד עוד על איזון הגוף

ולקבל כלים יישימים לאיזון וירידה במשקל😃

ללחוץ בלינק כאן

http://bit.ly/2I53vn8

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *